Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمارستان "صدر" از مراکز وابسته به سازمان تأمین اجتماعی درباره دریافت هزینه ۲۰ هزار تومانی اقلام بهداشتی به ازای هر بار مراجعه بیمار در واحد دندانپزشکی این بیمارستان توضیح داد. ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در پی انتشار گزارشی مبنی بر"پرداخت پول اقلام بهداشتی از جیب مردم در یکی از مراکز درمانی تأمین اجتماعی"عباس لُردوند، مدیرعامل بیمارستان "صدر" در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار کرد: ساختمانی در مجاورت بیمارستان قرار دارد که کاربری این ساختمان در گذشته مسکونی بوده که حدود یک سال پیش و بنابر درخواست مراجعه کنندگان، کاربری این ساختمان که متلعق به بیمارستان است تغییر و واحد دندانپزشکی مستقر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این ساختمان از یک سال پیش به یک گروه دندانپزشکی اجاره داده شد که قرارداد واحد دندانپزشکی با مدیرعامل بیمارستان به عنوان نماینده سازمان تأمین اجتماعی بسته شده است و تمام اجاره‌بها به حساب بیمارستان واریز می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا از مراجعه‌کنندگان به دندانپزشکی به ازای هر بار مراجعه، مبلغ 20 هزار تومان دریافت می‌شود؟! گفت: با شیوع ویروس کرونا بخشنامه‌ای از سوی دانشگاه علوم پزشکی به مراکز درمانی از جمله این واحد دندانپزشکی ابلاغ شد و الزاماتی برای واحدهای دندانپزشکی در نظر گرفت که این الزامات برای بخش خصوصی و بخش دولتی در نظر گرفته است و ملزم به رعایت آن شده‌اند.

لُردوند افزود: برهمین اساس رعایت نکات بهداشتی و همچنین استفاده از گان، دستکش و... برای دکتر دندانپزشک به هنگام مراجعه فرد، الزامی است که برهمین اساس تمهیداتی صورت گرفته است تا مبلغ 20 هزار تومان برای تهیه اقلام بهداشتی  در اختیار واحد دندانپزشکی قرار گیرد!

وی در  پاسخ به این پرسش که آیا دریافت این رقم قانونی یا غیرقانونی است، گفت: قاعدتاً این هزینه صرف خرید اقلام بهداشتی می‌شود و ممنوعیت برای دریافت این رقم وجود ندارد!

به گزارش تسنیم در حالی لُردوند مدیرعامل این بیمارستان از راه‌اندازی واحد دندانپزشکی در مجاورت بیمارستان خبر داده است که این سؤال مطرح می‌شود که اگر امکان استقرار واحد دندانپزشکی در این مرکز تأمین اجتماعی وجود داشته است،  چرا آن را در اختیار گروه خصوصی قرار داده‌اند؟

همچنین لردوند در حالی اعلام کرد دریافت مبلغ 20 هزار تومان از سوی واحد دندانپزشکی بلامانع است که این سؤال مطرح می‌شود که آیا بخشنامه‌ای در این زمینه وجود دارد که به واحد‌های دندانپزشکی اجازه دریافت مبلغی مجزا از بیمار به ازای هر بار مراجعه داده باشد؟!

موضوع دیگر این است که آیا بخشنامه مورد ادعای آقای مدیرعامل، صرفا مربوط به این مرکز درمانی تأمین اجتماعی است یا مراکز درمانی دیگر هم می‌توانند روزانه از هر فرد بابت ورود و به بهانه اقلام بهداشتی، 20 هزار تومان دریافت کنند؟

نکته مبهم دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که مدیرعامل این بیمارستان در حالی مدعی است این بیمارستان از یک سال پیش واحد دندانپزشکی در این مجموعه مستقر شده که برخی مراجعه‌کنندگان می‌گویند پیش از آن هم در همان مجموعه خدمات دندانپزشکی دریافت کرده‌اند!

پرداخت پول اقلام بهداشتی از جیب مردم در یکی از مراکز درمانی تأمین اجتماعی

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شستا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شستا شستا واحد دندانپزشکی اقلام بهداشتی تأمین اجتماعی مراکز درمانی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت