Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@14:03:42 GMT

چهار هزار خدمت دندانپزشکی در گرمسار ارایه شد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۶۹۷۹۹

چهار هزار خدمت دندانپزشکی در گرمسار ارایه شد

علیرضا رمضانپور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در بازه 6 ماهه اول سال 97 بالغ بر 6 هزار بیمه شده تامین اجتماعی در 2 نوبت صبح و عصر به وسیله دندانپزشکان این مرکز ویزیت شدند و خدماتی شامل پرکردن، جرم گیری و کشیدن دندان دریافت کردند.
به گفته وی، آمار مراجعه بیماران به این واحد درمانی گواه بر ارایه خدمات مطلوب به بیمه شدگان تامین اجتماعی است و در نیمسال نخست امسال برای بهبود و تسهیل در خدمات رسانی به 75 درصد مراجعه کنندگان به بخش دندانپزشکی این درمانگاه به روش غیرحضوری نوبت دهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: درمانگاه تامین اجتماعی گرمسار در سه نوبت کاری فعال، علاوه بر واحد دندانپزشکی با ارائه خدماتی شامل ویزیت پزشک عمومی، مامایی و خدمات پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه و رادیولوژی و واحدهای تزریقات و داروخانه به بیمه شدگان تامین اجتماعی در شهرستان گرمسار خدمت رسانی می کند.
رمضانپور تصریح کرد: در مدت شش ماهه اول امسال بیش از 69 هزار بیمار به وسیله پزشکان عمومی ویزیت شدند و سه هزار و 800 بیمار نیز به واحد مامایی این درمانگاه مراجعه کردند.
وی ادامه داد: در بازه زمانی مذکور چهار هزار و 600 بیمار ازخدمات آزمایشگاه و در حدود سه هزار و 800 نفر نیز از خدمات واحد رادیولوژی این درمانگاه استفاده کردند.
رمضانپور، راه اندازی سامانه نوبت دهی برخط و کد دستوری با تلفن همراه در کنار نوبت دهی تلفنی را از جمله اقدام های شاخص در زمینه ارائه خدمات غیرحضوری به منظور ارتقای رضایتمندی بیمه شدگان عنوان کرد.
وی بیان کرد: تکریم ارباب رجوع و رعایت حقوق شهروندی، رسیدگی و پیگیری درخواست ها، بررسی پیشنهاد و شکایت بیماران و مراجعه کنندگان، راهکار ارتقای کیفیت خدمات است، و این مرکز درمانی این راهبرد را به منظور ارتقای خدمات سرلوحه کار خود قرار داده است.
رئیس درمانگاه تامین اجتماعی گرمسار گفت: این مرکز درمانی به دلیل ارائه خدمات باکیفیت و مبتنی بر اصول و استانداردهای بهداشتی، گواهینامه مدیریت کیفیت ایزو 2015 را دریافت کرده است.
گرمسار غربی ترین شهرستان استان سمنان و دارای وسعت پنج هزار و 182 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 70 هزار نفر است.
7342/6103
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان سمنان پزشک حقوق خدمات رسانی خدمت رسانی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۶۹۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات